Cosells
d'ús

  • Teaser-how
  • Teaser-how2

Estem convençuts que Cellove pot aportar-te noves experiències, conèixer a una persona amb la qual pots tenir una connexió especial, però també us direm que això és com qualsevol cosa en la vida, cal estar en el moment adequat i fer que sorgeixi l'espurna =)

Els nostres consells per treure el màxim profit de Cellove són els següents:

'Posa el màxim d'informació sobre tu'

Emplena tant com puguis l'informació del teu perfil, és la teva presentació i la porta d'accés cap a tu

'Sigues actiu'

Mou-te i sigues dinàmic dins de la pàgina, deixa missatges, proposa converses, deixa petjada de la teva presència i respon a les teves peticions

'Mostra't tal i com ets'

Sigues tu mateix relacionant-te com en el teu dia a dia, o millor! Sigues accessible i disposat a obrir portes

'Millora el teu Índex Cellove'

Utilitza la gran eina que són els teus [email protected] Tots tenim grans amics, gent disposada a ajudar i contactes que poden parlar bé de tu, i juntament amb altres detalls, això és el que farà que millori el teu Índex Cellove

‘I utilitza'ns com el teu nou camí per emplenar la teva vida de nova gent interessant i amb la qual compartir grans moments’

S'han enamorat a Cellove Registra't Gratis!

Veure

Carlos & Maite

Una amiga em va fer de Celestina i ho vaig provar. Vaig conèixer en Carlos i, després de parlar durant uns dies, vam quedar per a prendre un cafè i ara estem sortint junts.

Anna & Joan

Vaig visitar el seu perfil i li vaig enviar un missatge. Després d'escriure'ns vàries vegades, vam decidir anar a sopar i, desde llavors, no ens hem separat!

Fran & Irene

Era una mica escèptica però la meva filla em va fer de Celestina, vaig conèixer a Fran i a part de ser grans amics, també compartim moltes coses, és una sort haver-nos conegut.

Esther & Víctor

En el meu dia a dia no tenia ocasió de conèixer gent interessant. El vaig conèixer a Cellove i vaig saber desde el primer moment que ell era la persona que necessitava a la meva vida.